14
Már

Portfolio lakás 2017 díj, illetve a 100 vagy annál több lakásos kategóriában legjobb fejlesztés a budai oldalon

A Portfolio március 24-i lakáskonferenciáján, a Portfolio Lakás Konferencia 2017-en idén is kiosztotta a közönség szavazatai alapján legjobbnak ítélt fejlesztésékért járó díjakat. A közönség négy kategóriában szavazhatott: a budai oldal kis méretű, a budai oldal nagy méretű, a pesti oldal kis méretű és a pesti oldal nagy méretű lakásprojektjeire. Az alábbiakban mutatjuk a nyerteseket.

A kiállító fejlesztők közül a Portfolio olvasói kiválasztották a számukra legszimpatikusabb pesti és budai projekteket, a Portfolio Lakás 2017 konferencia résztvevői pedig megszavazták minden kategóriában az olvasói szavazatok alapján szűkített listákból a legjobbakat. A díjakkal a legjobb pesti és a legjobb budai fejlesztéseket jutalmazta a Portfolio.hu.

A legjobb fejlesztők Budán

A budai oldal fejlesztéseinél a 100 lakás alatti és a 100 vagy annál több lakásos projektek kategóriájában hirdettünk győztest. A 100 lakásosnál kisebbek kategóriájában a Csillaghegy Residence – TRENDO Invest, a Harsánylejtő Lakópark – BIF, a Kapás 21 by Cordia – Cordia és a Toldy 19 – OTP Ingatlan projektjei közül a győztes a Kapás 21 by Cordia, a Cordia fejlesztésében lett.

A 100 vagy annál több lakásos kategóriában a Budai Bolero Lakópark – SISKIN, a BudaPart I. ütem – Property Market, a Sasad Liget V. ütem – Biggeorge és a Tópark ‘BE MY CITY’ – Lavinamix projektje közül a legtöbb szavazatot és a Portfolio Lakás 2017 díját a Sasad Liget V. üteme a Biggeorge fejlesztésében kapta.

Forrás:portfolio.hu